Směsi na pečení
Od obilí k chlebu
S chlebem se často přímo spojují slova prázdné sacharidy nebo nezdravý. Jíme ho téměř každý den, ať už k snídani, večeři nebo jako rychlou svačinku mezi tím. Denní chléb však může obsahovat i vlákninu a cenné živiny a nemusí se vždy vyznačovat špatnými vlastnostmi.
Místo pšenice lze použít žito, špaldu, oves a mnoho dalších druhů obilí. Celozrnné produkty vám umožní vstřebávat minerály a vitamíny, které podporují vaše zdraví a pohodu.
Naše vzácné směsi na pečení vám nabízejí různá zrna v hotové směsi vysoce kvalitních a přírodních organických surovin. Pomocí směsí na pečení snadno a rychle upečete bio špaldovou bagetu kamut nebo dokonce vykouzlíte jemné bio obilné placky. Talíře můžete jíst i nasladko s marmeládou nebo slané se sýrem. Pokud máte málo času, ale chcete jíst zdravě a vyváženě, nemusíte se už bát našich směsí na pečení.
100% bio pohanková mouka 100% organická jáhlová mouka 100% bio amarantová mouka
Bio celozrnná pohanková mouka z evropského pěstování. Oříšková chuť, ideální na slané i sladké palačinky, bliny a lívance. Pohanková mouka – alkalická mouka s nízkým obsahem...
S plnou chutí zrna! Chlebové koření koriandr, kmín a fenykl dodávají vydatnému míchanému žitnému chlebu pikantní vůni a křupavé zakousnutí! Ideální také pro pekárnu chleba.