Směs na pečení organického farmářského chleba, 500g.-EXP.11/08/2024
S plnou chutí zrna!
Chlebové koření koriandr, kmín a fenykl dodávají vydatnému míchanému žitnému chlebu pikantní vůni a křupavé zakousnutí! Ideální také pro pekárnu chleba.
S plnou chutí zrna!
Chlebové koření koriandr, kmín a fenykl dodávají vydatnému míchanému žitnému chlebu pikantní vůni a křupavé zakousnutí! Ideální také pro pekárnu chleba.
Příprava:
Do mísy na těsto dejte 500 g směsi na pečení selského chleba s 1/2 balíčku suchého droždí (nebo 1/2 kostky čerstvého droždí), 300 ml vlažné vody a asi 10 minut hněťte v hladké těsto. Zakryté těsto necháme 1 hodinu kynout při pokojové teplotě, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Těsto znovu prohněteme a vytvarujeme bochník nebo jej dáme do ošatky, přikryjeme a necháme asi 30 minut kynout. Nyní vložte chléb do trouby předehřáté na 220 °C (spodní rošt). Po 15 minutách snížíme teplotu na 190°C a pečeme asi 30 minut.
Pšeničná mouka typ 812, * žitná mouka typ 997, *chlebové koření (*koriandr, *kmín, *fenykl), * žitný celozrnný kvásek, Ursalz (kamenná sůl).
*bio zemědělství.
DE-ÖKO-001/EU-Agriculture
Germany
Nutriční hodnoty na 100 g
Skladujte v suchu!
*bio zemědělství.
DE-ÖKO-001/EU-Agriculture
Germany
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 1357 kJ/324 kcal |
Tuky 1,3 g z toho: celk. Mastné kyseliny 0,6 g |
Sacharidy 68,0 g z toho: Cukr: 0,6 g |
Bílkoviny 9,1 g |
Vláknina 7,2 g |
Sůl 0,85 g |
Skladujte v suchu!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Něco o značce