Organické ghí ajurvédské (máselný tuk), 500 g
BIO ghí je přepuštěné máslo, tedy 100% máslový tuk. Je považován za jeden z nejlepších tuků
Jedná se o přepuštěné máslo, tedy máslový tuk, a je považován za jeden z nejlepších tuků. To je vhodné pro pečení, zapékání a vaření. Ani při vysokých teplotách se nemusíte bát tvorby zdraví škodlivých látek. Chuť lze označit za neutrální s mírnou sladkostí. Naše ájurvédské ghí se také vyrábí podle tradiční receptury. Při výrobě se dušením a čiřením odstraní z másla nejen voda, ale také bílkoviny a laktóza. Tím se změní vlastnosti.
Výhoda ghí?
- Vysoce vyhřívatelné
- Dlouhá trvanlivost
- Vhodné i při intoleranci laktózy
Podle ájurvédy je ghí nejkvalitnější ze všech tuků. Ghí je vedle mléka a medu jednou z nejdůležitějších rasaján v ájurvédě a podle toho je ghí se svými účinky jednou z potravin, které byste měli jíst každý den. Ghí činí jídlo stravitelnější, zintenzivňuje jeho chuť a zachovává vitamíny při vaření v páře.
100% čistý máslový tuk
Energie | 3687 kJ/ 880 kcal |
Tuk z toho nasycené mastné kyseliny |
99,5 g 64,1 g |
Sacharidy: cukr |
0,1 g 0,1 g |
Protein | 0,3 g |
Sůl | 0,01 g |
DE-ÖKO-001 - zemědělství mimo EU
Díky své čistotě lze ghí uchovávat bez chlazení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Něco o značce